De meest betrokken begeleiding voor ondernemers

Vincent biedt advies en begeleiding aan ondernemers van ambitieuse KMO's die meer groei willen of die simpelweg hun honger naar succes willen voeden.

Geen coaching maar toepassing
Wij zijn gespecialiseerd in het trainen en ondersteunen van ondernemers om uw marketing, uw verkoop en strategische groeiplan uit te stippelen en toe te passen.

Een aanpak die tevreden klanten garandeert
Wij bieden u de instrumenten, strategieën en tactieken om uw groei te versnellen en alle obstakels te overwinnen die u als ondernemer op uw reis tegenkomt. In tegenstelling tot andere coaches, consultants of seminar bedrijven die in het beste geval stukjes van een puzzel leveren, bieden wij een betrokken begeleiding.

Maak kennis!

Sales brengt zuurstof in jouw bedrijf.
Sales, ofwel verkoop drijft de motor van jouw bedrijf en jouw inkomen. De mate van succes dat jij mag ervaren is afhankelijk van jouw verkoopskennis.

Dit webinar zoomt in op:

Verkopen in tijdens van crisis
Omgaan met objecties
Meer klanten aantrekken
Positief blijven, ondanks afwijzing
Hoe prospects aan te trekken via social media

Enkel praktische en direct toepasbare tools.

Wie is Vincent B?

Ervaringsdeskundige en ondernemer. Gepassioneerd door het helpen groeien van bedrijven. Dagelijks staat hij aan het hoofd van 2 ondernemingen in renovatiewerken en buitenleven concepten waar actief verkoopt. Ervaren spreker en sales expert. Investeerder en vader van 2 prachtige kinderen.

Vince's inzichten

Hoe jouw bedrijf positioneren in tijden van recessie?

Hoe jouw bedrijf positioneren in tijden van recessie?

Een dalende markt, een recessie of eigen omzetverlies vereist dat je als bedrijf de criteria van een gekwalificeerde klant herbekijkt of de definitie van ideale klant evalueert. Leer je te vermarkten in een dalende markt.
Read more
De 5 belangrijkste redenen waarom bedrijven niet verkopen

De 5 belangrijkste redenen waarom bedrijven niet verkopen

Een verkoopgesprek of sales script is een logisch opgebouwd stappenplan waar de verkoper in functie van wat de klant wenst (of nood aan heeft) verschillende invalshoeken heeft.
Read more
10 Mythes van verkooptraining

10 Mythes van verkooptraining

Er bestaan een hoop mythes en misverstanden over verkooptraining. Het zijn voor sales managers en verkopers bijzonder slechte raadgevers, die veel geld kosten. Daarom hier de 10 meest hardnekkige mythes voor u op een rijtje.
Read more

VIDEO'S